Starity

Ashley Tisdale: decemberben újra hallhatjuk hangját

2013. szeptember 05. 17:05   |   Szerző: kia08

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Saving Santa, azaz A Mikulás mentőakció című animációs filmben kapott szinkronszerepet a szőkeség.

hirdetés
Ashley Tisdale: decemberben újra hallhatjuk hangját

Ashley hangját az angolul beszélő családok hallhatják majd az új karácsonyi animációs filmben, mely a Mikulás megmentéséről fog szólni. Főszerepben Martin Freeman, Tim Curry, Tim Conway, Pam Ferris és Joan Collins lesz hallható – a magyar szinkronszínészekről egyelőre nincsen információ.

Mark Yaeger zeneszerzővel társalgott a hivatalos Ashley Tisdale fanoldal, a szerkesztőséggel megosztott néhány információt. A szőkeség két dalt is fog énekelni a filmben, az egyik a Some Kind of Miracle címet kapta. Feltételezve van, hogy egy filmzenei album is meg fog jelenni, melyen az előbb említett dal is hallható lesz.

A történet a címből eredendően a Mikulás megmentéséről fog szólni. Északi-sark tetején egy Bernard nevű tündér az, aki szinte mindig mindent elront. Egy nap a Mikulás megmutatja Bernaldnak a Mikulás-szánon található időképet. A következő percben Bernald azon kapja magát, hogy mindenki a szánról érdeklődik. Ha kiderül, hogy hol található a gépezet, a karácsony mindenki számára tönkre lesz téve. Bernald végül úgy dönt, használja az időgépet és visszamegy arra a napra, amikor amikor megtud a gép létezéséről. Versenyfutás az idővel, hiszen minden tündér azon fáradozik, hogy megmentsék a Mikulást, nehogy ismét tudjanak a masináról – ezzel megtartva a karácsonyi titkot.

Az animációs filmet Leon Joosen és Aaron Seelman rendezte, mely a 2013-as Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon kerül bemutatásra pénteken (szeptember 6.) és szombaton (szeptember 7.). Mozikban viszont csak az év végétől lesz látható, akkor is 3D-ben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek