Starity

Hilary Duff és férje majdnem különváltak

2013. szeptember 07. 10:10   |   Szerző: kia08

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő és férje az év elején a szétválás határán volt, de párterápián való részvételek után ismét egymásra találtak.

hirdetés
Hilary Duff és férje majdnem különváltak

Hilary 2007-ben kezdett találkozni az akkor még NHL-játékosként ismert Mike Comrie jéghokizóval. 2010. február 19-én, háromévnyi randizgatás után sor került az eljegyzésre is. Az esküvőt még ez évben tartották meg augusztus 14-én Santa Barbarán. Első gyermekük Luca Cruz Comrie néven látta meg a napvilágot 2012. március 20-án.

Alig egy hónapja jelentek meg hírek, miszerint Hilary a kis Luca mellé még szeretne gyereket – nem is egyet. Kelly Osbourne egy rövid találkozás után a kis családdal azt a nyilatkozatott tette, hogy Hilary családja tökéletes. A napokban megjelent hír a szétválásról ezt a tökéletességet megcáfolja. Ezek szerint semmi sem az, aminek látszik. Kelly a Twitteren fejezte ki véleményét, amire Hilary nem válaszolt, talán emiatt.

Hilary és Mike év elején párterápiára járt, hogy kapcsolatukat megmentsék, feltámadjon a köztük lévő romantika.

„A dolgok az év elején nem voltak rózsásak közöttük, de a párterápia februárban sokat segített nekik” – jelentette a ShowbizSpy.

„Úgy érezte, hogy Mike elfelejtette, hogyan kell különlegesen bánni vele” – egy ismeretlen forrás nyilatkozta.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek