Starity

A legsikeresebb videoklipek: Cher Lloyd

2013. szeptember 08. 14:02   |   Szerző: riri17

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 20 éves énekesnő 2010-ben vált ismerté, mikor negyedik helyezést ért el a brit X Factorban. Azóta már több klipet is leforgatott, most a legsikeresebbek következnek.

hirdetés
A legsikeresebb videoklipek: Cher Lloyd

Cher eddig megjelent nyolc klipjében felnőtté válását is végigkövethetjük, hiszen miközben az egyikben még a lázadó tinilány, a másikban már a fiatal, érett nő benyomását kelti. Lássuk most a fiatal brit tehetség öt legsikeresebb kisfilmjét!

Want U Back (amerikai verzió, 2012)

Cher ezzel a klippel szerette volna meghódítani Amerikát, ami egyértelműen sikerült is neki. A videó egy kávézóban játszódik, ahol a feje tetejére állítja a dolgokat, a végén pedig letartóztatják emiatt, így egy börtön is szolgált helyszínül.

A dal a Sticks + Stones című lemez amerikai verziójára került fel, ami nagy sikernek örvendett a tengerentúlon. A klipet perpillanat 81 millióan tekintették meg, 417 ezernek igen, 21 ezer embernek pedig nem tetszett.

With Ur Love feat. Mike Posner (2011)

Cher második legsikeresebb klipje, és az egyik legsikeresebb dala is egyben. A dal fő témája a szerelem és a kisfilm koncepciója is erre épül: hatalmas lufik, és szerelmespárok tűnnek fel benne.

A dal Mike Posner közreműködésével készült, a klippet pedig eddig 59 millióan tekintették meg, 331 ezer ember tetszését elnyerte, 19 ezerét viszont nem.

Swagger Jagger (2011)

Legelső klipje, ami nagy port kavart, hiszen magát a dalt az utálóinak szánta, akik a verseny alatt Twitteren és egyéb oldalakon támadták. Cher ekkor még teljesen más stílust képviselt, mint manapság, hiszen akkor még nagyon lázadozott.

A klipben sok a számítógépes effekt, de így is majd 53 millió nézőt vonzott. 353 ezer embernek tetszett, 188 ezer embernek nem, azonban ez a klipje kapta a legtöbb dislike-ot.

Want U Back (brit verzió) feat. Astro (2012)

Cher negyedik legsikeresebb klipje, ami 2012 januárjában debütál a legnagyobb videomegosztó csatornán. A dal leginkább az angol rajongóknak lett szánva, hiszen a kliphez készült külön amerikai változat is később, amivel egyébként összefoglalónkat kezdtük.

Érdekesség egyébként, hogy csak ebben verzióban hallható Astro, az albumon nincs rajta a dal e változata. A klip 266 ezer embernek igen, 13 ezer embernek nem tetszett és lassan eléri a 48 milliós nézettséget.

Oath feat. Becky G (2012)

A dal a Sticks + Stones album amerikai változatán kapott helyet. A klipben Cher többek között egy iskolában, egy mosodában és a tengerparton is látható.

A dalban Becky G is közreműködött, aki Amerikában már sikeresnek mondható, hazánkban viszont még elég ismeretlen. A klip 287 ezer embernek tetszett, 11 ezer embernek viszont nem és eddig 37 millióan tekintették meg, ami elég szép számnak mondható.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek