Starity

Isabel Lucas hű marad elveihez

2013. szeptember 08. 15:03   |   Szerző: kia08

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Néhány sztár azonnal ugrana, ha egy cég reklámarca lehetne, hiszen ilyenkor szinte semmit nem kell csinálniuk, mégis növelik népszerűségüket és hatalmas összegeket kapnak, Isabel azonban alaposan átgondolja melyik céget képviselje.

hirdetés
Isabel Lucas hű marad elveihez

„Az elmúlt években többen kértek fel különböző termékekhez, de nem vállalom el azokat, ha nem illenek össze azokkal a dolgokkal, amikben hiszek – nyilatkozta, majd így folytatta – Ilyen a bőr is. Vegetáriánus vagyok, így ez nem felel meg a hitemnek, nem fogok ilyen dolgokat promotálni

A színésznő most a Linney legújabb ékszerkollekciójának arca lett és már a kampányhoz készült fotókat is elkészítették, a fotózáson azonban parókát viselt, mivel az elmúlt hónapban rövid hajra váltott.

Fotó: Stewart Allen

A 28 éves ausztrál származású Isabel azt mondja, ellentétben számos munkatársával – köztük Melissa George-dzsal -, ő büszke az Otthonunk című sorozat forgatásán eltöltött időszakára. „Igazán kedves emlékeim vannak a sorozattal kapcsolatban – mesélte az interjú során.

Isabelt egyébként hamarosan láthatja a nagyközönség a Knight Of Cups című drámában Natalie Portman és Christian Bale oldalán, valamint meg fog jelenni a Careful What You Wish For című thrillere is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek