Starity

Kiszivárgott egy Avril Lavigne-dal

2013. szeptember 08. 19:07   |   Szerző: corny4

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Avril egyik új száma napvilágot látott, ám nem hivatalosan, de ezen kívül új albuma dallistája is.

hirdetés
Kiszivárgott egy Avril Lavigne-dal

Nem nagyon lepődünk meg, hogy egy újabb zenész dala látott napvilágot nem hivatalosan, hiszen mostanában egyre több előadónak gyűlik meg a baja ezzel a problémával. Most a kanadai popcsillag, Avril Lavigne 17-re keresztelt dala került fel a világhálóra és ugyan már hallhattunk egy koncertfelvételt róla, most a stúdióverzióját is bárki megfülelheti.

Az énekesnő 17 éves koráról énekel benne, hogy miként bulizott, de még egy csók története is helyet kap a szövegben. A pár hetet csúszó album egy történetet mesél majd el, és pár szám Lavigne tinédzserkoráról is szól. Eddig két klip jelent meg, legutóbbi augusztus végén, még pedig a Rock N Roll, ami vegyes érzelmeket váltott ki a rajongókból.

Ezenkívül a Billboard hivatalosan is közzétette a tracklistát, azaz most már az összes számnak tudjuk a címét. Lesz rajta két duett Chad Kroegerrel és Marilyn Mansonnal, popdalok, és persze olyan is, amit az énekesnő maga írt, és csak pár hangszer kisér, vagyis egy hamisítatlan ballada.

Íme a dallista:

1. Rock N Roll
2. Here’s To Never Growing Up
3. 17
4. Bitchin’ Summer
5. Let Me Go (feat. Chad Kroeger)
6. Give You What You Like
7. Bad Girl (feat. Marilyn Manson)
8. Hello Kitty
9. You Ain’t Seen Nothin’ Yet
10. Sippin’ On Sunshine
11. Hello Heartache
12. Falling Fast
13. Hush Hush

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek