Starity

Késik Avril Lavigne ötödik albuma

2013. augusztus 28. 19:07   |   Szerző: corny4

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Avril ötödik albuma körül zűrzavar van. Úgy tűnik több késleltetés után nem fog csúszni a következő lemeze, de még is több mint egy hónapot csúszik!

hirdetés
Késik Avril Lavigne ötödik albuma

Avril ötödik nagylemeze ismét csúsztatva lett. Több mint egy éve, úgy tűnt elkészült az énekesnő új lemeze, de mint később, azon a nyáron kiderült, folynak még az utómunkálatok, aztán nyár végén bejelentették, hogy végre elkészült. Azóta nem nagyon lehetett hallani Lavigne zenei munkásságáról, amíg az év végén meg nem jelent egy dal tőle, ami egy feldolgozás volt, még pedig a Nickelback dalát énekelte fel kicsit más stílusban és tempóban.

Pár hónappal később megjelent az új album debütáló dala a Here's To Never Growing Up, amihez klip is készült, nem sokkal utána egy koncertfelvétel is előkerült, amin szintén egy új dalt énekelt, mégpedig a 17-re keresztelt számot. Ezután megint nem lehetett nagyon az énekesnő felől hallani, amíg meg nem jelent a nyár közepén a Rock N Roll című dala, majd több mint egy hónapra rá debütált a klipje is.

Eredetileg úgy volt, hogy a nagylemez, ami az énekesnő nevéről lett elkeresztelve, nyáron érkezik, majd csúsztatták szeptember 24-re, most azonban újabb dátumot tűztek ki a megjelenésre, mégpedig a november 5-ét, amikor Eminem új korongja is felkerül a boltok piacaira.

Avril nemrégiben beszélt arról is, miért ez lett a lemez neve. „Ötödik CD, 11 évvel az előző után, nagy változás ez a lemez, nem volt ötletem, hogy mi legyen a neve. Sok különböző stílusból, hangzásvilágból áll, és minden olyan dolog, ami érintett a múltban, végül eszembe jutott: ez a tökéletes idő, hogy a nevemet adjam neki. Ez a lemez, olyan, mint én

A kanadai popcsillag beszélt L.A. Reid-hez fűződő viszonyáról is, emellett pedig elárulta még, hogy a férje, Chad Kroeger is rengeteget segédkezett az album körül: Olyan ember, akire felnézek. Ő tényleg nagyszerű, és támogat. Csodálatos ember, és jó kapcsolatot ápolunk egymással, keményen dolgoztunk ezen a lemezen. Nagyon jó Twitter-kapcsolatban vagyok a rajongóimmal. Boldog vagyok, hogy újból megörvendeztetem őket a zenémmel. Ez nagyon izgalmas időszak számomra, és nagyon boldog vagyok – osztotta meg érzelmeit az énekesnő.

Nos, a rajongókból nemtetszést váltott ki a lemez csúszása, sőt a címével sincsenek megelégedve, és a Twitter-kapcsolatról tett megjegyzés se vették jó néven. Reméljük Lavigne nem csúsztatja tovább a dolgot, főleg, hogy nem ez az első botránya egy korong körül. Legutóbbi albuma, a Goodbye Lullaby is több évet csúszott, és másfél évvel ezelőtt is volt egy kisebb fennakadás egy beígért kislemez körül.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek