Starity

Hét sztori, amiről lemaradhattál

2013. szeptember 10. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Charlie Carver szakácsnak áll, Selena Gomez villantott, Scout Taylor-Compton pedig támogat egy alapítványt. Kíváncsi vagy a többire? Akkor ne habozz, olvasd el legfrissebb rövidhíreinket!

hirdetés
Hét sztori, amiről lemaradhattál

Charlie Carver szakácsnak állt

A Teen Wolf egyik alfája a Twitteren osztotta meg rajongóival, hogy egy főzőműsorban vesz részt.

„Átkozott meleg van a konyhában, de már alig várom, hogy lássátok, milyen varázslatos ételt készítettünk!” – csiripelte, és természetesen nemcsak Charlie, hanem a rajongók is türelmetlenek, bár sokakban felmerült, hogy vajon Charlie ikertestvére, Max miért nem próbálta ki a szakácskodást, erre azonban nem kaptunk választ.

*

Nicole Scherzinger bikiniben rázza

A twerk, ami sokak szerint egy hülyeség – köztük Harry Stylesszal és Demi Lovatóval –, természetesen a sztárvilágba is eljutott. Legutóbb például Nicole Scherzinger töltött fel néhány képet, amin twerköl – bikiniben.

*

Új fotósorozat készült Anais Pouliotról

A modell nem áll meg egy pillanatra sem! Nemrég készített róla egy új fotósorozatot a Lancome Paris, Anais pedig emiatt rendkívül izgatott volt, hiszem Mario Testino készítette a képeket.

A modell egyébként hamarosan utazik Argentínába, amit szintén nagyon vár már!

*

Scout Taylor-Compton segítségre buzdít!

A színésznőnek hatalmas szíve van, és imád segíteni másokon, most azonban ő kér segítséget, ugyanis nemrég létrejött egy alap, ami segít megakadályozni az öngyilkosságok rohamos növekedését!

„Adakozz! Minden segítségre szükség van!” – írta Twitter-oldalán, és természetesen ő is adományozott az alapnak.

*

Kim Kardashianról bizarr képek készültek

Az újdonsült anya a Pregnant magazintól kapott felkérést még várandóssága alatt és természetesen igent mondott a fotósorozatra, aminek készítésekor nyolc hónapos terhes volt a kis North Westtel. Az eredmény azonban igencsak bizarra sikerült, ám a lap készítője, Carine Roitfeld mégis jó véleménnyel van róla.



*

Miley Cyrust párja inspirálta a síráskor

A botrányhősnő nemrég forgatta le új klipjét, amiben még sírt is, nemrég pedig elárulta, hogy ebben vőlegénye, Liam Hemsworth volt segítségére, mivel az ő elvesztésére gondolt. Ezenkívül egy ismerősük elárulta, hogy ha valami rossz történik a kapcsolatukban, valami miatt mégis mindig újra összejönnek.

*

Selena Gomez villantott

Sok sztárnál előfordult már, hogy a fellépő ruhája alól kivillant egy-egy testrésze. Most Selena Gomez került kellemetlen helyzetben legutóbbi koncertjén, ugyanis egy kis betekintést engedett a nadrágja alá. Talán a fiatal lány így próbál kitörni az ártatlan imidzsből, vagy szimplán véletlenről van szó?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek