Starity

Hat sztori, amiről lemaradhattál

2013. szeptember 11. 19:07   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Míg Demi Lovatóval megtisztelő dolog történt, addig Lucy Hale-nek lezárult egy korszaka életében, Miley Cyrus pedig nagy dobásra készül októberben. Tudni szeretnéd mi minden történt még a sztárvilágban? Akkor lesd meg rövidhíreinket!

hirdetés
Hat sztori, amiről lemaradhattál

Szingli lett Lucy Hale

Alig pár napja kaptak szárnyra Graham Robers és a Pretty Little Liars sztárjának eljegyzésével kapcsolatos pletykák, most az a hír járja, hogy a fiatalok máris szakítottak a JustJaredJr. információi szerint – hivatalos megerősítés azonban még nem érkezett.

*

Santa Barbarán nyaral Carly Rae Jepsen

A Call Me Maybe-vel világhírnévre tört énekesnő jól megérdemelt vakációját tölti Santa Barbarán néhány barátjával igen eseménydús éve után. Carly Twitter-oldalán osztott meg két fotót magáról, amint kikapcsolódásképpen almát szed az Orchardben és megosztotta követőivel, azt is hogy nagyon jól érzi magát.

Fotó: Twitter

*

Demi Lovato rekorder lett

Az egykori Disney-sztár bekerült a 2014-es Guinness Rekordok Könyvébe, ugyanis ő lett minden idők legfiatalabb X Factor-mentora, hiszen egészen pontosan 19 éves és 278 napos volt, amikor elkezdték forgatni az amerikai tehetségkutató második évadát 2012. május 24-én.

A megtisztelő hírt egy rajongó osztotta meg a Twitteren és később maga Demi is csiripelt ezzel kapcsolatban.

Fotó: Twitter

*

Tiniboszorkány lesz Ashley Tisdale

Tegnap jelentek meg az első képek a Sabrina: Secrets of a Teenage Witch című animációs sorozatból, melyben a címszereplőnek a 28 éves színésznő kölcsönzi a hangját.

Az október 12-én debütáló széria egy ügyetlen középiskolás tinilány, Sabrina kettős életét követi nyomon, aki eközben varázslótanulóként is tevékenykedik.

*

Október másodikán jön Miley Cyrus dokumentumfilmje

A botrányos énekesnő a minap töltötte fel a róla szóló MTV-s dokumentumfilm hivatalos poszterét közösségi oldalaira és kiderült, hogy a produkció a Miley: The Movement címet kapta, premierje pedig október másodikán lesz az amerikai MTV-n.

*

Rózsát varratott magára Harry Styles

A One Direction szívtiprója megszerezte negyvennegyedik tetoválását nemrégiben Los Angeles-i vakációja során, választása pedig egy rózsára esett, ami bal karján kapott helyet. Egyesek szerint pedig ez a minta Taylor Swifttel való bonyodalmas kapcsolatát szimbolizálja.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek