Starity

Nathaniel Buzolicnak hiányzik a szülőföldje

2013. szeptember 12. 17:05   |   Szerző: kia08

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Vámpírnaplók sorozatnak köszönhetően mindenki ismeri, a színész ennek ellenére mégis azt szeretné, ha ismét szülőföldjén kapna szerepet.

hirdetés
Nathaniel Buzolicnak hiányzik a szülőföldje

A Vámpírnaplók sorozat tette híressé, mégis reméli, néhány szerepet szülőföldjén, Ausztráliában is kaphat.

„Nagyon hiányzik az ausztrál életmód és az, hogy a barátok és a család vegyen körül„ – nyilatkozta a színész a Confidentialnak, mielőtt Los Angelest elhagyta volna repülővel a napokban.

„Igazán nyitott vagyok arra, hogy valami munkát kapjak Ausztráliában. Több szerepet ajánlottak színészként az Egyesült Államokban, de ami boldoggá tenne, az az, ha hazamennék és egy ideig ott csinálnék néhány dolgot.”

A Vámpírnaplók Kol Mikaelsonjaként lett ismert a filmiparban, jelenleg sokakat viszont az érdekel, látható lesz-e a spin-offban, a The Originals címet viselő, hamarosan induló szériában. „Valójában nagyon ijesztő, hogy ilyen nagy a nézőközönség világszerte.„

A testvérsorozatról Nat nem sokat tudott mondani. „Ez az egész egy rejtély. Érdekes lesz majd látni, hogy mit hoztak össze.”

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek