Starity

Natasha Hamilton ledobta a textilt

2013. szeptember 13. 06:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő a Closer magazinnak adott interjújában mesélt válásáról és a továbblépésről, illetve egy szexi sorozat is készült róla!

hirdetés
Natasha Hamilton ledobta a textilt

Natasha Hamilton pár hete jelentette be, hogy hat év után válik férjétől, mert bár próbálták rendbe hozni a kapcsolatukat, sajnos nem sikerült. Nemrég jelentek meg az első képek Riadról és új párjáról, a Geordie Shore sztárjáról, Vicky Pattisonról, ami Natashát nagyon szíven ütötte.

„Szürreális volt Riadot mással látni. Tudtam, hogy ez bekövetkezik, de akkor is fájt. Mindig ő lesz életem szerelme!” – ám ennek ellenére Natasha már túltette magát a dolgon, és úgy érzi, elég erős a továbblépéshez, és már nem egy érzelmi roncs, mint a szakításkor volt. A pletykák szerint egyébként Natasha jelenleg a 5ive énekesével, Ritchie Neville-lel randizgat.

Az énekesnő, aki gyerekkönyv írására adta a fejét, arról is mesélt, hogy rosszul viseli, ha három kisfia a volt férjével van és nem vele, mert ilyenkor egyedül érzi magát.

A Closer magazinnak készített képeken az énekesnő egyébként gyönyörűen fest, még három gyermek után is.



Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek