Starity

Kerry Katona kisbabát vár

2013. szeptember 12. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A hír igaz: az Atomic Kitten énekesnője babát vár kedvesétől, George Kaytől.

hirdetés
Kerry Katona kisbabát vár

Kerry Katona pár hónapja azt nyilatkozta, hogy szeretne teherbe esni párjától, George Kaytől – és most teljesült a vágya! Az énekesnő nemrég jelentette be, hogy ötödik gyermekével várandós!

„Igen, igaz a hír! Állapotos vagyok, jelenleg a harmadik hónapban vagyok!” – jelentette be Kerry, aki nagyon izgatott, akárcsak párja, aki áprilisban jegyezte el őt.

Az énekesnő elmondta, hogy rendkívül boldog, úgy érzi, most tökéletes az élete, hiszen kisbabát vár, fantasztikus családja van, neki vannak a legjobb barátai a Földön, és imádja a munkáját!

Bár George Kaynek ez a baba az első csemetéje lesz, az énekesnőnek már nagy tapasztalata van gyereknevelés terén, hiszen négy gyermeket hozott a világra: a most 12 éves Molly, a 10 éves Lilly Sue, akik Brian McFaddentől születtek, valamint 6 éves Heidi és az 5 éves Max, akik a hölgyemény előző, viharos kapcsolatából, Mark Crofttól születtek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek