Starity

A Queen, Adam Lambert és David Bowie egy színpadon?

2013. szeptember 13. 19:07   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Queen legendás gitárosa, Brian May részleteket árult el az iHeartRadio fesztivál dallistájáról és arról, hogy talán meglepetésvendégeket is köszönhetünk majd a színpadon.

hirdetés
A Queen, Adam Lambert és David Bowie egy színpadon?

A Queen végre visszatér az államokba az iHeartRadio fesztivál keretein belül, magukkal Adam Lambertöt víve, aki a banda alkalmi frontembere. A formáció szeptember 20-án lép színpadra – ugyanezen a napon láthatjuk Katy Perry, a Fun, Elton John, Keith Urban, J. Cole, Muse, Tiësto, Robin Thicke és Chris Brown előadását.

Brian May már nagyon izgatott a show végett, így múlt éjjel egy rövid szavazást tartott a Twitteren, melyben kérte a rajongókat, segítsenek dalt választani a 40 perces szetthez.

A blogbejegyzése szerint igen kevés idő alatt elég sok szavazat érkezett és Brian May eredményt is hirdetett, mely – állítása szerint – számára nagyon meglepő volt. Az első helyen a Who Wants To Live Forever végzett a szavazatok közel 20%-ával.

Adam Lambert – Who Wants To Live Forever (London, 2012. 07. 12.)

Ezt követette a The Show Must Go On 10%-kal. Sorrendben a következő a Killer Queen, az Another One Bites The Dust, We Are The Champions, Under Pressure volt 6% körüli szavazattal.

Nagyobb számú szavazatot kapott még a Dragon Attack, a Somebody To Love, az I Want To Break Free, a Radio Gaga, a We Will Rock You, az I Want It All és a Fat Bottom Girls. Brian May számára meglepő volt, hogy az olyan dalok, mint például a Crazy Little Thing, a You’re My Best Friend nem voltak benne a Top 10-ben.

Brian figyelmét nem kerülte el, hogy páran kérték, Adam ismét szakítsa el a nadrágját, mint Londonban, amelyet az énekes profin kezel. Brian May ennyit fűzött hozzá: „Azoknak, akik szeretnék Adam nadrágját szakadtan látni. Nos, ez a showbiznisz, nem igaz? ;-) – Bri”

Megemlítette azt is, hogy látta, sokan szeretnének egy David Bowie-val közös produkciót, valamint hogy játszanak egy Adam-dalt is. Az elkövetkező napokban fog majd Roger Taylorral és Adammel egyeztetni és a Twitteren ígérte, hogy esetleg lesz egy kis meglepetésben részünk egy személy tekintetében, és mindent megtesz az ügy érdekében.

Freddie Mercury még az Under Pressure számot adta elő az ikonikus zenésszel, nem kizárt tehát, hogy Bowie megjelenik a színpadon egy duett erejéig – erre Adam is tett néhány utalást az elmúlt pár hétben, izgalma pedig nem véletlen, hiszen az egyik legnagyobb példaképével állhat(na) egy színpadon.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek