Starity

Színpadon szakadt el Adam Lambert nadrágja

2012. július 15. 13:01   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Adam Lambert jelenleg is a Queennel turnézik Európa-szerte, azonban a hatalmas megtiszteltetés mellett egy kellemetlen eset is érte: londoni fellépésük második napján szétrepedt a nadrágja.

hirdetés
Színpadon szakadt el Adam Lambert nadrágja

Sokakat sokkolt, amikor Brian May bejelentette, hogy a következő turnéjukra a fiatal, American Idol második helyezettjét, Adam Lambertöt választották énekesnek. Bár Adam sokszor kijelentette, hogy nem áll szándékában az új Freddie Mercurynek lenni, annyira lázba hozta a közönséget Európa-szerte, hogy mindenhol sikítozó Queen-rajongók fogadták, és teltházas koncerteket adtak.

Londoni fellépésük helyszíneként az Apollo arénát választották, amelyben közel 8000 ember fér el. A kis létszám, de nagy érdeklődés miatt három napot is lenyomtak Angliába: 11-én, 12-én és 14-én. Előtte Kijevben énekeltek fél millió ember előtt, majd Lengyelországban 20 ezer tomboló fan fogadta őket. Nem csoda hát, hogy Adamnek is egyre jobban megjött a kedve, és a kezdetleges kétszeri átöltözést öt fellépő ruha váltotta. A rajongói felfigyeltek arra, hogy a gardróbjába nyúlt bele: csupa olyan öltözéket húzott magára, amit már előtte láthattak rajta.

A nyitó ruhái közé tartozik a bőr kiskabát, amelyet 2010-ben viselt egy fotózáson. A nadrágot először 2011-ben láthattuk rajta a paparazzó képeken, míg a csizma a legújabb kedvence: a parazzi képek után az EMA-n is ezt viselte, és azóta számtalan alkalommal csodálhattuk rajta (többek között a a Better Than I Know Myself kisfilmjében is feltűnt az énekesen).

Második nekifutásra megszabadult a fém tüskés „glam” kabátjától, és átvette a mellényét, amelyet szintén gyakran visel az utcákon, de fellépések közben is.

Adam a Dragon Attack alatt sokkolja a közönséget Elmo-szerű kabátjával, amelyet tavaly látott meg egy divatbemutatón, és mint tweetjeiből kiderült: imádja ezt az extrém darabot. Egy szintén 2011-ből ismerős nyaklánc is felkerült a nyakába, a nadrágját pedig 2010-ből szedte elő.

A Bohemian Rhapsodynál feltűnik rajta glitteres Queen-feliratú felsője, amelyet még a 28. születésnapján viselt 2010 elején.

A legmeglepőbb mégis, hogy a csinos, csillogós zakója alatt egy az egyben a Glam Nation Turnés felsője és nadrága lapul meg, amelyben 2010-ben körbejárta a világot. Mint látjuk, Adam odavan a ruhadarabjaiért, és nem szívesen válik meg tőlük – tehát rá bármit lehet mondani, de azt biztosan nem, hogy egy öltözéket csak egyszer vesz fel. A ruhái viszont lassan feladják a folyamatos küzdelmet. Így érte a színpadon őt a kellemetlen eset, hogy kettérepedt szeretett gatyája. Más énekesekkel ellentétben viszont egyáltalán nem érezte cikinek a helyzetet: hangosan bosszankodott az eseten és mutogatta a méretes lyukat a bőrnadrág hátsó felén.

Az esetet természetesen több rajongó is rögzítette. Ebben a videóban jól látjuk a történteket 1.55-től, azután, hogy Adam lepacsizott az egész első sorral:

Brian jót nevetett rajta, majd másnap beszámolt blogjában arról, hogy Freddie után most érzi magát először igazán boldognak, amit Adamnek köszönhet. A blogbejegyzés teljes fordítását ezen a linken eléritek.

Nagyon úgy néz ki, hogy a Queen még aktív tagjai nagyon nem szeretnék elengedni a feltörekvő énekest, akinek nemrég jelent meg második önálló albuma Trespassing címen, és azt pletykálják, hogy a Queen, Adam Lambert július 11-ei showját DVD és CD formájában is kiadják. Azonban, ha a hírek igazak – és egyre több jel utal erre –, akkor Adam visszatér az American Idolba, mint zsűritag.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek