Starity

Jönnek az új Harry Potter-filmek!

2013. szeptember 13. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

JK Rowling leszerződött a Warner Broshoz: már készülnek a forgatókönyvek.

hirdetés
Jönnek az új Harry Potter-filmek!

Nem tartott sokáig a Warner Brosnak, hogy megvegye a multimilliomos Harry Potter-könyvek szerzőjét, JK Rowlingot, aki bár kijelentette, hogy felhagy a könyvsorozattal, most újra ír, ráadásul forgatókönyvet!

Ahogy arról a The Daily Beast beszámolt, Rowling leszerződött a stúdióval egy filmsorozatra – az egyelőre kérdéses, hány részesre –, amelyben ugyanaz a varázslóvilág tárul elénk, mint az eredeti Harry Potter-filmsorozatban, ám ezúttal egy kis körítéssel. A történet ugyanis hetven évvel korábban, New Yorkban játszódik majd.

Rowling, akiről nemrég derült ki, hogy álnéven detektívregényt írt, azt nem árulta el, hány forgatókönyvet ír, azt viszont megosztotta, hogy rendkívül izgatott, hogy „visszatérhet” a Roxfortba.

Kevin Tsujihara, a Warner Bros. Entertainment egyik vezető elnöke elmondta, rendkívül megtisztelőnek érzik, hogy Jo csatlakozott hozzájuk, és csak remélheti, hogy az új filmszériával is annyit kaszálnak majd, mint az eredetivel, amely több mint 20 milliárd amerikai dollárt hozott a konyhára.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek