Starity

Miley Cyrust nem érdekli vőlegénye

2013. szeptember 15. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Amikor azt hisszük, hogy Miley már nem tud meglepni minket, akkor újra és újra előhúz egy újabb nyuszit a kalapból, hogy rácáfoljon e tézisre.

hirdetés
Miley Cyrust nem érdekli vőlegénye

Úgy tűnik, hogy talán mégsem olyan idilli a kapcsolat Miley Cyrus és Liam Hemsworth között, ugyanis nemrégiben vették észre az énekesnő rajongói, hogy Miley már nem követi Liamet kedvenc közösségi oldalán, a Twitteren. Ezzel szemben Liam – ugyan státusza jelenleg inaktív a közösségi oldalon – azonban továbbra is követi menyaszonyát. Mindezek fényében joggal merülhet fel a kérdés, hogy vajon mi is van Liam és Miley között, bár úgy tűnik, hogy ismét mélypontra érkeztek kapcsolatukban.

Liam és Miley 2010-ben Az utolsó dal című film forgatása során szerettek egymásba. Kapcsolatuk mesébe illőnek tűnt, hiszen végül 2012 májusában Liam feltette a lánynak a nagy kérdést, melyre Miley boldogan mondott igent, ám a házasságkötést végül mégis elnapolták, mivel Miley bizalma megrendült, amikor az a pletyka kapott szárnyra, hogy vőlegénye January Jonesszal csalta meg.

Ezt követően a lány ujján nem is láthattuk megcsillanni a 3 és fél karátos Neil Lane-eljegyzési gyűrűt, bár idén júliusban mégis megenyhült Liam irányában, ennek ellenére úgy tűnik, a „felmelegített káposzta” már nem a régi és kapcsolatuk nem éli túl Miley érzelemvihatait, aki nemrégiben különös táncával sokkolta a világot az MTV Video Music Awards-beli fellépésével, valamint a Wrecking Ball című dalhoz készült videoklippel. Mi lett veled, Miley?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek