Starity

Miley Cyrus zavarba hozza Jézust is

2013. augusztus 27. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Miley manapság inkább botrányos viselkedésével, mintsem tehetségével van a címlapokon. Az unatkozó fiatalok viccet csináltak az amúgy is röhejes megjelenéséből.

hirdetés
Miley Cyrus zavarba hozza Jézust is

Liam Hemsworth kedvese először tavaly sokkolt minket új frizurájával, majd onnan kezdve nem volt megállás: jöttek a merészebbnél merészebb és visszataszítóbb megnyilvánulások, melyekkel nem éppen a legmegfelelőbb példát mutatja annak a tizenéves korosztálynak, akik rajonganak érte.

A párja által is éretlennek titulált színész-énekesnő hivatalos volt az idei VMA-gálára, ahol viselkedése több volt a sok(k)nál, a sztárokból is heves reakciót váltott ki. Sztriptíztáncosokat megszégyenítő módon rázta hátsó fertáját több millió tévénéző előtt, akik viccet csináltak belőle az interneten.

Napjaink unatkozó generációja először a szűk, feszülős latexgatyát tették nevetség tárgyává, mikor Miley hátsóját egy kotlóséhoz hasonlították, majd úgy érezték, ők lehetnek az új Picassók, és újra életet lehelhetnek a legnagyobb művészek festményeibe. Íme, a legmókásabb alkotások:


Salvador Dalí: Az emlékezet állandósága


René Magritte: Emberfia


Pablo Picasso: Guernica


Grant Wood: Amerikai gótika


Edvard Munch: A sikoly


Georges Seurat: Vasárnap délután Grande Jatte szigetén


Leonardo da Vinci: Mona Lisa


Vincent van Gogh: Csillagos éj


Sandro Botticelli: Vénusz születése


Jan Varmeer van Delft: Leány gyöngy fülbevalóval/Turbános nő


Leonardo da Vinci: Az utolsó vacsora

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek