Starity

Lessünk be Kourtney Kardashian otthonába!

2013. szeptember 16. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Betekintést nyertünk Kourtney és Scott calabasasi otthonába. Természetesen a pár gyermekei is velük élnek, most pedig ti is megnézhetitek, hol tengetik minden napjaikat.

hirdetés
Lessünk be Kourtney Kardashian otthonába!

A Kardashian család híres arról, hogy szeretik a luxust és a pénz nem számít. Most Kourtney és barátja, Scott Disick otthonába nézhetünk be.

Természetesen nem egyedül élnek, hisz velük van két tündéri gyerekük, Mason és a nemrég megszületett Penelope is. Kourtney háza Calabasasban található, ami közkedvelt hely a hollywoodi hírességek körében is, hisz például a környéken él Ashton Kutcher, illetve a botrányhősnő, Miley Cyrus is.

A házban négy hálószoba, öt fürdő, modern konyha – természetesen nappali és étkező –, medence, borospince, garázs két férőhellyel és egy saját tó is található. Kourtney-nak nem mellesleg 1,7 millió dollárba került ez fantasztikus ház, de szerintünk megéri.




Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek