Starity

Rekordot döntött a Sleepy Hollow

2013. szeptember 19. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Rekordot döntött a Sleepy Hollow című sorozat első epizódja, nemsokára pedig új arcokkal találkozhatunk: a True Blood és a Grimm sztárja is felbukkan a szériában.

hirdetés
Rekordot döntött a Sleepy Hollow

A FOX legújabb fantasysorozata, a Sleepy Hollow hétfőn vette kezdetét, s több mint tízmillió nézőt szegezett a képernyők elé az Egyesült Államokban, a csatorna fejeseinek pedig hízhat a mája, hiszen az elmúlt hat év legnézettebb sorozatpremierjévé vált!

Valamivel kevesebben nézték, mint A búra alatt évadzáróját, hiszen 12 millióan voltak kíváncsiak arra, mi lesz Barbie, Angie, Junior, Joe, Julia és Norrie sorsa, míg a Dancing with the Starsra 16,2 millióan kapcsoltak, tehát több mint 16 millió ember önként jelentkezett, hogy végignézze Snooki riszáját. Ennek ellenére (ugyan a nézettségük jobb volt, mint a Sleepy Hollow-é) a Fox leverte őket a 3,5-ös értékeléssel (a Dancing és A búra alatt 3,2 és 2,8-as értékelést kapott a 18–49 éves korosztály körében).

A magas számok igencsak jót tesznek a csatornának, hiszen a tavalyi drámájuk, a Mob Doctor csúfosan megbukott, és két hónap után elkaszálták. A Sleepy Hollow viszont 127%-kal jobban teljesített, az A.V. Club kritikusa „élvezetesen kábító”-nak nevezte, az LA Times kritikusa, Mary McNamara pedig úgy nyilatkozott: azonnal rákapott.

Ahogyan arról a TVLine értesült, James Frain, a Grimm, a Tudorok, a 24 és a True Blood sztárja is csatlakozik a sorozathoz Rutledge személyében, aki egy modern kori nemesember bőrébe bújik és kifaggatja Ichabodot a múltjáról.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek