Starity

Csücsöri sztárok kampányolnak a rák ellen

2013. szeptember 20. 20:08   |   Szerző: kia08

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az utóbbi időben nagy divattá vált a fiatalok és a sztárok körében is a csücsörítés, azaz a kacsaszáj. Most viszont jó cél érdekében tették mindezt.

hirdetés
Csücsöri sztárok kampányolnak a rák ellen

A Bright Pink Lipstick Day szórakoztató és egyben mesés módja annak, hogy a nők figyelmét felkeltsék az emlő- és petefészekrákra, valamint pénzt gyűjtsenek a Pink Hope számára. A Revlon-rúzs egyik fényes rózsaszín árnyalatának használatával igyekeznek a hírességek figyelmet kelteni.

Olyan személyiségek támogatták a kampányt, mint Olivia Wilde, Whitney Port, Jessica Hart, Tessa James, Laura Csortan, Kiyomi Vella, Teri Haddy, Casey Burgess és Laura Dundovic.

A Bright Pink Lipstick napon a Twitter-oldalon az egyik legnépszerűbb trend lett a #brightpinklipstickday hashtag alatt.

A Bright Pink Lipstick Day célja a 250.000 dollárnyi alaptőkét megemelni az online genetikai tanácsadással foglalkozók körében, akik családokat segítenek, ismertetik a kockázatokat, de reményt is adnak, ha meghozzák a kemény döntéseket.

A most 35 éves Krystal Barter azután alapította meg a Pink Hope jótékonysági egyesületet, miután 25 évesen eltávolíttatta petefészkét, ezzel megelőzve az örökletes rák kialakulását, melynek esélye 85% volt. Ha valakinek ez sem bizonyul eléggé ösztönzőnek, gondoljunk csak Angelina Jolie történetére.

Hangsúlyozni próbálják, hogy a nők jelenjenek meg a rákszűréseken, legfőképp azoknak lenne szükségük ilyen vizsgálatokra, akiknek a családban korábban előfordult már rák. Ehhez viszont a családfa átnézése és a közeli hozzátartozók kórtörténetének ismerete is szükséges.

Számos híresség a rózsaszín egyik élénk árnyalatával büszkélkedhet néhány képen, ezzel pedig az örökletes rákra próbálják felhívni a figyelmet.


Lara Bingle

Laura Csortan és Casey Burgess

Esther Anderson és Kylie Gillies


Jessica Hart


Mike Goldman


Sally Obermeder

Kassandra Clementi


Lauren Brant

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek