Starity

16 éves Ausztrália új topmodellje

2013. szeptember 24. 16:04   |   Szerző: kia08

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Victoria államból származó Melissa Juratowitch lett megszavazva Ausztrália következő topmodelljének. A széria legújabb évadjának legfiatalabb tagjaként győzött.

hirdetés
16 éves Ausztrália új topmodellje

A topmodellkereső újabb szériája 2013. július 9-én került először adásba. A zsűritagok asztalánál Didier Cohen, Alex Perry, Charlotte Dawson és Jennifer Hawkins ültek. 50 lány közül választották ki a 25-öt, a következő epizódban pedig már csak 15 érkezett meg az első fotózás helyszínére. Ők próbálták meg 12 epizódon keresztül bebizonyítani, hogy topmodellnek születtek.

A nyertes szerződést kapott az IMG Sydney-vel, valamint nemzetközileg képviselheti az IMG Londont, New Yorkot, Milánót és Párizst. A Harper Bazaar ausztrál változatának hat oldalán szerepelni fog, valamint húszezer dollárnyi készpénzt kap a TRESemmé cégtől. Ezen felül pedig egy új Nissan 370Z típusú autóval lesz gazdagabb, továbbá egy párizsi utazást is ajándékba kap, hogy találkozzon az IMG Parisszel.

Az utolsó versenyben a 16 éves Melissa Juratowitch, a szintén 16 éves Shanali Martin és a 17 éves Nyadak „Duckie” Thot vett részt, közülük került ki győztesen Melissa.

„Soha nem gondoltam volna, hogy modell lehetek, nyerni csodálatos érzés. Nem tudom elhinni, nem tudom felfogni, hogy most ez megtörténik" – nyilatkozta győzelme után Melissa. A másik két finalista sem szomorkodhat, rájuk is még nagy modellkarrier várhat.

Íme, Melissa portfóliója, lássuk, hogyan lett belőle Ausztrália következő topmodellje!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek