Starity

Sztárok és eljegyzési gyűrűik VI.

2013. szeptember 25. 17:05   |   Szerző: kia08

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Összeállításunk hatodik részében újabb híres személyiségekről esik szó, akiknek már kapcsolatuk a lánykérésig is eljutott. Íme, néhány sztár és eljegyzési gyűrűik!

hirdetés
Sztárok és eljegyzési gyűrűik VI.

Heidi Klum

A modell 1997-ben kötött házasságot Ric Pipinóval, öt évvel később viszont kimondták a válást. Több félresikerült kapcsolat után ismerkedett meg Seallel, miközben első gyermekével volt várandós Flavio Briatore-tól. Ez nem tartotta vissza az énekest, 2005 májusában tartották meg esküvőjüket, azóta pedig három közös gyermekük is született. 2012-ben viszont beadták a válópapírokat.

Nikki Reed

A 2011-ben megrendezésre került MTV Movie Awardson sokkolta a Twilight-rajongókat a Tacori eljegyzési gyűrűjével, melyet az American Idol egyik finalistája,  Paul McDonald húzott az ujjára. A nagy napra 2011. október 16-án került sor.

Nicolette Sheridan

A szőke színésznő kezét Harry Hamlin kérte meg, 1991-ben házasodtak össze, mindössze kétévnyi házasélet után el is váltak. A későbbiekben Nick Soderblom tette fel Nicolette számára a nagy kérdést, a jegyességet 2005 novemberében felbontották.

Nem sokkal ezután, 2006 március közepén Michael Bolton ajándékozta meg ezzel az eljegyzési gyűrűvel, melynek értéke több, mint 33 millió forintra tehető. A szakítást 2008. augusztus 26-án jelentették be.

Nicole Richie

2003-tól 2005-ig volt együtt Adam Goldstein DJ-vel, de kilenc hónapos eljegyzés után szakított vele. 2007-ben ismerkedett meg a Good Charlotte együttesből ismert Joel Maddennel, akivel titkolta eljegyzését hosszú ideig, majd 2010 februárjában hivatalosan is bejelentették.

Még az év december 11-én egybekeltek. Kislányuk 2008. január 11-én, míg kisfiuk 2009. szeptember 9-én látta meg a napvilágot.

Jaime King

Jamie kezét 2007-ben kérte meg Kyle Newman, aki egy szoliter gyűrűvel ajándékozta meg, azaz egy önálló keretbe foglalt drágakővel ellátott ékszerrel. A foglalatot a szülőhazájában, Omahában készítette el egy ékszerész.

Az esküvőt hét hónapnyi jegyesség után rendezték meg november 23-én. 2013 májusában jelentették be, első közös gyermeküket várják.

Beth Ostrosky

Howard Stern igazán romantikus lehet, hiszen párja, Beth kezét 2007-ben Valentin-napon kérte meg egy 5,2 karátos gyémánttal. Esküvőjüket 2008. október 3-án tartották meg.

Beyoncé Knowles

Jay-Z tudja, hogyan kell elbűvölni egy nőt. Beyoncé kezét egy 18 karátos makulátlan, platina berakással készült gyémánttal kérte meg, melyet Lorraine Schwartz tervezett. Értéke több mint 1 milliárd forintra tehető egyes értesülések szerint.

Esküvőjüket 2008-ban rendezték meg, négy évvel később, januárban pedig megszületett első közös gyermekük, egy kislány.

Zooey Deschanel

A színésznő kezét a Death Cab For Cutie frontembere, Ben Gibbard kérte meg 2008 decemberében egy Neil Lane által tervezett gyűrűvel. 2009. szeptember 19-én kötötték össze életüket, a házasság viszont nem bizonyult hosszúnak, 2012. december 12-én váltak el.

Angelina Jolie

Az Oscar-díjas színésznő eddig kétszer állt az oltár elé, először  Jonny Lee Miller oldalán 1996 március végén. Három évvel később már a válásuk miatt lehetett Angelináról hallani.

Második alkalommal Billy Bob Thornton felesége lett 2000-ben, akitől szintén három évvel később elvált. Tőle ezt a szoliter gyűrűt kapta.

Drew Barrymore

Első házasságát 1994. március 20-án tartotta meg, a vőlegény Jeremy Thomas volt. Egy évig sem voltak házastársak, amikor kimondták a válást. Drew 2001 áprilisában mutatta meg Tom Greentől kapott gyűrűjét a Nickelodeon Kids' Choice Awardson. 2001 júliusában keltek egybe, egy évvel később viszont ez a házassága is válással végződött.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek