Starity

Sean Penn lányával randevúzik Robert Pattinson?

2013. szeptember 26. 17:05   |   Szerző: kia08

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Robertet – miután véget ért kapcsolata Kristennel – több híres hölggyel is összeboronálták, ezúttal Sean Penn lányával randizik a hírek szerint.

hirdetés
Sean Penn lányával randevúzik Robert Pattinson?

A sok pletyka után úgy tűnik, valóban továbblépett, hiszen új szerelem van a láthatáron: Sean Penn és Robin Wright lányával, Dylannel Los Angeles hírhedt Viper Roomjában látták együtt – számolt be a The New York Post. Kacérkodtak egymással, nem ez volt viszont az első alkalom, többször töltötték már együtt idejüket.

A klub után a legendés Chateau Marmont-ba tartottak, ahol megittak egy-két pohárral is, megoszották egymással vacsorájukat, majd Pattinson hollywoodi albérletébe indultak. A helyet hajnali két órakor ürítette ki Pattinson lakótársa, de a 22 éves Dylan maradt.

Kristent lehet, hogy zavarja, hogy a régi szerelem elszállt, de Robertnek nagyobb gondja akad, hiszen a barátnő apja gyermekeit magas elvárások szerint nevelte, nem akármilyen udvarlót képzel el lányának.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek