Starity

Millie Mackintosh nem akar gyereket

2013. szeptember 27. 20:08   |   Szerző: baisée

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bár csak nemrég volt az esküvője, a brit sajtó máris nyaggatja Millie-t, mi lesz a gyerekvállalással.

hirdetés
Millie Mackintosh nem akar gyereket

Szeptember elején mondta ki Millie és Stephen a boldogító igent, azután pedig egy kéthetes nászútra kerekedtek fel. Mióta megtörtént az esküvő, arról folyik a vita, hogy a modell mikor fog a gyermekvállaláson gondolkodni.

Egy interjúban már elmondta, hogy nem szeretné elsietni, mert szerinte még túl fiatal ehhez. Viszont a rapper férje, Professor Green idén fogja betölteni 30. életévét, így ránézve kicsit sietősebb a dolog.

Tegnap az újdonsült pár a Stephen által nyitott és vezetett éjszakai klubban az INK-ban mutatkozott először a nyilvánosság előtt, esküvőjük óta. Viszont Mrs. Manderson igencsak bő pólót vett magára, így nem csoda, hogy mindenki azt hitte, hogy a modell állapotos. De a találgatásokat maga Millie oszlatta szét, a Twitteren így nyilatkozott: „A terhességes pletykák.. Mi túl elfoglaltak vagyunk azzal, hogy az egymással töltött időt élvezzük!”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek