Starity

Anya lett Rachael Leigh Cook

2013. szeptember 30. 16:04   |   Szerző: kia08

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Rachael és férje Daniel Gillies lassan már egy évtizede élnek boldog házasságban. Szerelmük gyümölcse a hétvégén látta meg a napvilágot.

hirdetés
Anya lett Rachael Leigh Cook
Fotó: Getty Images

A páros esküvőjére 2004. augusztus 14-én került sor, kétévnyi ismeretség és 8 hónapnyi jegyesség után. 2013 májusának elején jelentették be, első közös gyermeküket várják, akinek a hétvégén életet adott a 33 éves színésznő.

A Gossip Cop nevű hírportál pénteken azt az információt kapta, miszerint Rachael aznap egy fiúgyermeknek adott életet, majd ez a hír az internet által pillanatok alatt elterjedt, később azonban maga Daniel cáfolta meg.

A 37 éves újdonsült apuka szeptember 27-én még arról csiripelt Twitter-oldalán, hogy az apróság még nem érkezett meg, néhány órával ezelőtt viszont már egy örömhírt osztott meg: megszületett kislánya.

Egyelőre csak a baba nemét lehet tudni, korábban, egy interjú során azonban Rachael elárulta, az összes lehetőséget alaposan átgondolták Daniellel, majd ezeket leszűkítették 20-30 névre. Reméljük, mostanra sikerült dönteniük.

Sok boldogságot a családnak!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek