Starity

Amanda Bynest áthelyezték

2013. október 01. 16:04   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A posztraumás stressz szindrómában szenvedő Amanda Bynes színésznőt hétfőn átszállították a UCLA-ről a The Canyonba.

hirdetés
Amanda Bynest áthelyezték

Hétfőn Amanda Bynes új intézménybe került. A posztraumás stressz szindromával (PTSD) küzdő sztárt a UCLA-ről a The Canyonba szállították át, amely szülei szerint jót tesz majd neki.

A The Canyonban drog- és alkoholfüggőket, valamint mentális betegséggel küzdő embereket kezelnek általában alternatív gyógymódokkal. Az intézményben a betegeknek lehetőségük van lovas terápiára és jógára is. A híresség szülei leszögezték, hogy lányukat nem drogfüggőséggel kezelik, hanem PTSD-vel. A kezelése lehet, hogy több hónapot vesz majd igénybe.

A színésznőről egyébként augusztusban derült ki, hogy posztraumás stressz szindrómában szenved, ám a hivatalos bejelentés ellenére továbbra is skizofrénnek nevezte őt a sajtó, illetve bipoláris zavarról is szóltak a pletykák. Néhány napja azonban a UCLA egyik dolgozója nyilatkozott a színésznő állapotáról: „Amanda ugyan jelentős javuláson ment keresztül és állítása szerint jól fog viselkedni, de sajnos még nem adhatunk hitelt a szavainak. Nagyon mély a haragja, és poszttraumás stressz szindrómája van. Ezek elég nagy problémák, de kezelhetőek. Csak nagyon sok időt fog igénybe venni. Viszont látszik rajta, hogy meg szeretne változni, és ez már jó jel”.

A szülei azt kérik a rajongóktól, hogy imádkozzanak Amandáért, mert meg akar gyógyulni és kérték a sajtót, hogy ne találjanak ki pletykákat vele kapcsolatban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek