Starity

Ashley Tisdale rózsaszínnel a rák ellen

2013. október 02. 16:04   |   Szerző: kia08

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az emlőrákra való figyelemfelkeltés azóta lett fontos Ashley számára, amióta nagymamájánál, Marilynnél az elmúlt évben diagnosztizálták a betegséget.

hirdetés
Ashley Tisdale rózsaszínnel a rák ellen

2002. október 1-je óta létezik a Breast Cancer Awareness, melynek nagykövete ezúttal Ashley Tisdale lett. Az egyesület fő célja a nők körében a rák megelőzésére felhívni a figyelmet. Az eladott termékek után befolyt összeget mammográfiai vizsgálatra költik, ez által teszik lehetővé, hogy ingyen vegyenek részt a vizsgálatokon.

A Horrorra akadva színésznőjének szívéhez ez az egyesület személyes okok miatt áll közel, hiszen nagymamája is a mellrákkal küzd. A Project Pink nagyköveteként próbálja arra sarkallni a nőket, hogy vegyenek részt vizsgálatokon, melyek során észre tudják venni a rákos sejteket a korai stádiumokban is, ezáltal nagy esély van a túlélésre is.

A 28 éves Tisdale ennek megfelelően fog posztolni Facebook-oldalán is, ahol egy bejegyzésben közölte, az elkövetkező hónapban a rózsaszín fog dominálni, ezzel próbálja felkelteni az érdeklődést, és minél több rajongójának figyelmét felkelteni a megelőzésre. Mindezt a Breast Cancer Awareness hónapért teszi.

„Fel kell hívni a figyelmet erre az ügyre, az oldalon nem lesz változás, de a PINK dominál minden posztban. Lájkolni és megosztani a hírt, Tizzies!”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek