Starity

Készül a következő Narnia-film

2013. október 03. 16:04   |   Szerző: Lady Suzy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A napokban jelentették be, hogy az eddig háromrészes Narnia krónikái újabb folytatást kap, Narnia krónikái: Az ezüsttrón címen.

hirdetés
Készül a következő Narnia-film

A Deadline értesülései szerint a The Mark Gordon és a C.S. Lewis vállalat a napokban írta alá a szerződést, amely a Narnia krónikái folytatásáról szól. C.S. Lewis hétrészes Narnia krónikái című könyvsorozatának eddig három részét filmesítették meg, Az oroszlán, a boszorkány és a ruhásszekrényt 2005-ben, a Caspian herceget 2008-ban, A Hajnalvándor útját pedig 2010-ben. Az utolsó film bukása után kétséges volt, hogy a negyedik részt is vászonra viszik-e, de mostanra hiavatlosan is bejelentették: Az ezüsttrón is a mozikba kerül majd.

A történet ezúttal két embergyermek útját mutatja be, Eustace és legjobb barátja, Jill kutyák elől menekülve egy furcsa ajtón keresztül jutnak el Narnia varázslatos világába. Egy különös lápi lény társaságában nekivágnak az ismeretlennek, végtelen barlangokban kalandoznak, soha nem látott lényekkel és óriásokkal szállnak harcba egy olyan világban, ahol a sötétség az úr. A király messzi vizekre hajózott, a lakosságot pedig egy hatalmas, velejéig gonosz kígyó tartja rettegésben. Egyetlen feladatuk, hogy megtalálják a fogságban tartott herceget, aki újból napsütést és boldogságot hozhat Narnia országára.

A Hajnalvándor útjában Peter (William Moseley) és Susan (Anna Popplewell) már nem játszottak kulcsfontosságú szerepet, Az ezüsttrónban azonban a négy uralkodó közül már egyik sem jelenik meg. Egyetlen jól ismert főszereplő kap helyet ebben a részben is, ő pedig kedvenc oroszlánunk, Aslan.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek