Starity

Visszatér a Suicide Silence

2013. október 06. 18:06   |   Szerző: Lilimooo

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A tragikus haláleset után mindenki azt hitte, hogy a bandának lőttek, ám ők most rácáfoltak erre.

hirdetés
Visszatér a Suicide Silence

2012. november elsején hunyt el a Suicide Silence énekese és alapítója, Mitch Lucker. A 28 éves énekes motorbalesetet szenvedett és a kórházba szállítás után sem tudták már megmenteni. A banda másik két tagja majdnem egy évig gyászolta elvesztett barátját, ám most újra hallattak magukról.

A YouTube-csatornájukra feltöltött You Only Live Once című dal második változatából kiderül, hogy megtalálták a banda új énekesét, akit a rajongók pozitívan fogadtak. A banda akkor még nem árulta el az énekes kilétét, a számhoz is csak egy rövidke mondatot fűztek: „A Suicide Silence folytatódik…”

Két napra rá viszont örömmel jelentették be Facebook-oldalukon, hogy Eddie Hermida lesz az, aki átveszi egykori közös barátjuk helyét a zenekarban.

„A Suicide Silence örömmel jelenti be, hogy kis családunk kiegészült Eddie Hermidával. Sokatok számára ismerős lehet az All Shall Perish-sel folytatott munkája kapcsán, de azoknak, akik még nem ismerik, eláruljuk, hogy a kapcsolatunk Eddie-vel egészen a 2006-os Spreading Disease turnénkig nyúlik vissza. Mitch és Eddie hosszú ideig barátok voltak és úgy éreztük, hogy ha a banda folytatni akarja, akkor olyan embert kell keresnünk, akit Mitch is ismert személyesen, és elismert, mint művészt és barátot is egyben, ezért is döntöttünk Eddie mellett, és számtalan tulajdonsága is közrejátszott, hiszen vokális adottságai és karaktere is tökéletesn illik a bandába. Reméljük, hogy tárt karokkal fogadjátok és megértitek, hogy Mitch is ezt akarta volna, hogy a testvérei összetartsanak és tovább vigyék azt, aminek létrehozásában ő is segédkezett. Minden egyes alkalommal, amikor színpadra lépünk, az az ő tiszteletére lesz és az ő örökségét visszük tovább. A Suicide Silence hamarosan visszatér – olvasható a bejegyzés.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek