Starity

Ashley Tisdale már készül Halloweenre

2013. október 09. 15:03   |   Szerző: kia08

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ashley Tisdale már elkezdte a készülődést a Halloweenre, a háza hamarosan teljesen ebbe a hangulatba lesz beöltöztetve.

hirdetés
Ashley Tisdale már készül Halloweenre

Halloweent elsősorban az angolszász országokban tartják meg október 31. éjszakáján, mára azonban már egyre több ország veszi át ezt a hagyományt. A gyerekek ilyenkor édességeket gyűjtögetnek, házról-házra járnak a finomságok után.

Hagyománynak számít az is, hogy különböző jelmezekbe bújnak az emberek, a legnépszerűbbek a boszorkány, vámpír és a zombi öltözék. A díszítés egyik eleme a töklámpás, valamint egyre többen készítenek ezekre az alkalmakra különböző ételeket, amik hasonlítanak zombi és boszorkány ujjakra, továbbá italokat is, amiknek neve szintén egyre rémisztőbb.

A High School Musical-filmekkel ismertté vált Ashley Tisdale is ezeknek a hagyományok híve, hiszen elkezdte háza feldíszítését az ünnepre. Segítségére volt vőlegénye, Chris French, aki a kerítés előtti bokrokat próbálta átvarázsolni, hogy úgy tűnjön, pókhálókkal lett beszőve az a rész.

Nem ez az első év, amikor Ashley megpróbálja a halloweeni hangulatot a háza külsejére is kivetíteni, a tavalyi évben is hasonló volt a dekoráció. Csontvázakat és boszorkányfejeket helyezett el a ház falára és a kerítésre is.


Tavalyi évben


Készül az idei dekoráció

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek