Starity

Folytatódik Ariana és Jai Brooks drámája

2013. október 11. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ariana reagált Jai vallomására és azt állítja, hogy a 18 éves humorista megfenyegette őt.

hirdetés
Folytatódik Ariana és Jai Brooks drámája

Ariana Grande és Jai Brooks drámája folytatódik, mivel a fiú tisztázó vallomása után az énekesnő is reagált a beszámolóra, amely teljesen sokkolóan érte.

Azt mondtad, ha nem megyek vissza hozzád, akkor rossz fényben tűntetsz majd fel az egész világ előtt. Többé már nem félek tőled és a hazugságaidtól. Hölgyként viselkedem, ahogy édesanyám felnevelt, de sosem leszek egy férfinak sem a lehetősége a hírnévre - írta Ariana, majd később így bátorította követőit: Lányok. Tiszteljétek önmagatokat. Hordjátok magasan a fejeteket és csak kedves szavakkal beszéljetek. Tudd az igazad.. ezt senki sem veheti el tőled

A Nickelodeon bájos sztárja később még csiripelt egyet az üggyel kapcsolatban: „Mindig helyes dolog megvédeni magad. A rajongóim tudják, hogy milyen ember vagyok. Sose engedd egy férfinak se, hogy lejárasson vagy azokat az értékeket, amelyben felneveltek

Az állítólagosan megcsalt fél pedig csak annyival reagált az előzőekben említett tweetekre, hogy Ariana mindezt kitalálta és, hogy nem fenyegette meg, Brooks ugyanis ezt már tisztázta vallomásában.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek