Starity

Így ünnepelte születésnapját Bella Thorne

2013. október 10. 17:05   |   Szerző: Fannii98

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Disney-csillag tegnapelőtt betöltötte tizenhatodik életévét és a barátaival, valamint a családjával ünnepelte meg a születésnapját.

hirdetés
Így ünnepelte születésnapját Bella Thorne

Az Indul a Risza! sikersorozat egyik női főszereplője, Bella Thorne 16 évvel ezelőtt látta meg a napvilágot Hollywoodban. 4 éves korában került először a címlapokra édesanyjával és, ahogy idősebb lett egyre több film- és sorozatszerepet kapott, ilyen például a Forget Me Not, az Elsőszámú ellenségem vagy éppen a Hármastársak.

Az áttörést és az ismertséget a 2010-ben indult sorozat, a Shake It Up! hozta meg számára, ami ugyan azóta véget ért, de Bella nem unatkozik, ugyanis több filmen dolgozik, valamint önálló debütáló száma is idén ősszel jelenik majd meg.

A nagy este előtt pár szerencsés rajongójával egy lányos estét tartottak, melyről a Twitter profilján mesélt, de olyan sztárok is felköszöntötték, mint Blake Michael, China Anne McClain, Katherine McNamara, Olivia Holt, Peyton R. List, Caroline Sunshine, Zendaya Coleman, Cameron Fuller, de még a magyar modell, Palvin Barbara is, akivel a színésznő meglehetősen jó viszonyt ápol.

A születésnapját az STK étteremben tartotta kedd este, melyről a JustJaredJr.com több képet is megosztott a rajongókkal.





Fotók: JustJaredJr.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek