Starity

Nikki Reed is úszott a károsultakért

2013. október 12. 12:12   |   Szerző: Ash19

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy éve, hogy New Yorkba lecsapott a Sandy névre elkeresztelt hurrikán, ami nagy károkat hagyott maga mögött. A helyreállítási munkálatokkal nem végeztek.

hirdetés
Nikki Reed is úszott a károsultakért

Nikki Reed a minap New Yorkba utazott, hogy ő is résztvegyen egy jótékonysági eseményen, ami a Sandy hurrikán károsultjain segít. Az esemény kitalálója, Diana Nyad vállalta, hogy 48 órán keresztül fog úszni.

„Ebben az évben, a Sandy hurrikán évfordulóján, Diana Nyad távúszó mérföldeket fog leúszni 48 óra alatt, hogy támogassa a katasztrófa-elhárítási munkálatokat. Az erőt és kitartást a P&G márkák biztosítják.”

Természetesen ezt az eseményt a média is figyelte. Az úszónőhöz tegnapelőtt Nikki is csatlakozott, és úszott pár hosszt, hogy támogassa a károsultakat. Miután kijött a medencéből, a színésznő csiripelt is a rajongóinak.

„Srácok, klikk és segítsetek bármivel, akár dollárral. Mutassuk meg Sandy áldozatainak, hogy még mindig érdekelnek minket!”


Nikki és Diana

A színésznő odafigyel az alakjára, bár az úszással vannak problémái. „Nem vagyok egy nagy úszó. Az öcsém nemrég, hetedikben kezdett úszni. Az mondta nekem: 'Ahw, szeretem, de nem vagyok jó benne!' Az gondoltam, milyen jó lenne megmutatni neki. Nem kell valaki, aki jó az úszásban. Kijöttem ide (Swim Relief Event), nem vagyok valami jó, de részt veszek benne.”

A színésznőt nagyon megérintette a katasztrófa, ami egy éve tombolt New Yorkban. „A bátyám itt él, jött Sandy – nagyon ijesztő dolog volt. Abban az időben úgy éreztem, hogy annyira messze van és én tehetetlen vagyok. Szóval most, egy év múlva itt vagyok.”

„Azt hiszem fontos, legalábbis nekem, hogy kihívást tegyek magamnak. Ki akarom próbálni a testem. Megakarom mutatni, hogy törődöm a testemmel, hogy egészséges dolgokat teszem. Egy héten egyszer túrázom, van két hatalmas kutyánk, akiknek szükségük van a testmozgásra – mondta a Hollywood riporterének szerdán a Swim Relief jótékonysági eseményen. – Minden reggel, megfuttatom őket, négy vagy hat mérfölddel. Pilatesezek, és bokszolok is. Jövő héten pedig táncolni kezdek.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek