Starity

Elvált Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán

2013. október 11. 18:06   |   Szerző: mili..summer

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy év után hivatalosan is különvált az egykori álompár, Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán.

hirdetés
Elvált Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán

A színész-énekes pár egy évvel ezelőtt jelentette be, hogy különválnak. Azóta sok minden történt, például az énekesnő felvállalta új szerelmét, Makranczi Zalánt.

Nemrégiben a bíróságon is kimondták, hogy a korábban álompárként emlegetett színész-énekes duó már nem házasok többé – számolt be a Blikk. A kislányuk felügyeleti jogát a színésznő nyerte, de Zoltán is ugyanannyi időt tölhet vele, akárcsak anyukája.

Mint mondták, jó kapcsolatban maradtak egymással, amit az is bizonyít, hogy közös fellépéseket vállalnak, valamint a nyár folyamán Dóri és Zoli több olyan fényképet is megosztott a hivatalos rajongói oldalaikon, amelyeken együtt szerepelnek és önfeledten, boldogan mosolyognak.

Ráadásul együtt szerepelnek a TV2 ma este induló Sztárban sztár című műsorában, igaz, egymás „ellenfelei” lesznek. „Komolyan mondom, példaértékű az, ahogyan ők ketten a különválásukat kezelik. Látjuk őket a próbákon, kedvesen beszélnek egymással, tanácsokkal látják el egymást az egyéni produkciókkal kapcsolatban. Zoli igazi maximalista, akinek Dóri mindig ad a véleményére, és ez fordítva is igaz” – árulta el a stáb egyik tagja.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek