Starity

Michael Douglas: „Hazudtam, nyelvrákom volt!”

2013. október 12. 08:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

2010 augusztusában a színész azt nyilatkozta, hogy négyes stádiumú torokrákja van, ám úgy látszik, nem mondta el a teljes igazságot a világnak.

hirdetés
Michael Douglas: „Hazudtam, nyelvrákom volt!”

Samuel L. Jackson interjúvolta meg a világszerte elismert színészt, mikor a 69 éves Michael bevallotta, hogy a sikeresen legyőzött rák mégsem a torkát támadta meg.

„Közvetlenül a turné előtt volt, mikor azt mondtam, hogy semmiféleképp nem mondhatjuk le a dolgot, nem mondhatjuk azt, hogy nem érezzük jól magunkat – nyilatkozta a sztár. Meggyőztem magam, hogy ki kell állnom a közönség elé, be kell nekik vallanom, hogy rákos vagyok. Ennyi.”

A filmcsillag orvosa diónagyságú tumort talált Dougles nyelve alatt, amit a sebész javaslatára torokráknak állítottak be, mivel ha műteni kellett volna a főleg izomból álló szervet, „nem lett volna szép mulatság”. Michael elveszthette volna állkapcsa és nyelve egy részét is. Bölcsebbnek tartották elhallgatni a dolgot a sajtó elől.

Mich, aki külön él feleségétől, Catherine Zeta-Jonestól, intenzív kemoterápiának és sugárkezelésnek volt kitéve, 2011 januárjában pedig kijelentette, hogy nem találtak újabb tumort.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek