Starity

Hat sztori, amiről lemaradhattál

2013. október 15. 15:03   |   Szerző: SHSophie2000

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ki áll ki Miley Cyrus mellett? Kihez írt dalt Justin Bieber? De rövidhíreinkből azt is megtudhatod, mivel töltötte szabadidejét Hilary Duff.

hirdetés
Hat sztori, amiről lemaradhattál

Hilary Duff családjával hangolódik a Halloween-ra

Hilary Duff férjével, Mike Comrie-val és kisfiával, Luce-kal töltött el egy kellemes napot tegnap Kaliforniában, hogy megünnepeljék az őszt és a közelgő Halloweent, melyről képeket is osztott meg rajongóival.

*

Demi Lovato is kiáll Miley Cyrus mellett

Mint Miley Cyrus, Demi is a Disney segítségével vált híressé, így nem csoda, hogy Selena Gomez mellett Miley-val is barátságot ápol. Demi egy interjú során beszélt arról, hogy mennyire ideges, amikor hallja vagy éppen olvassa a Miley-t ért negatív kritikákat, hiszen ő még így is önmaga.

Miley volt az egyik legjobb barátnőm, mialatt felnőttem és én örülök neki. Azt csinál, amit akar, hiszen neki most van itt az ideje, hogy kitörjön és, hogy kitalálja, mit akar csinálni a karrierje során. Örülök, hogy boldognak láthatom. Szeretem őt és tudom, hogy nem érdekli, mit gondolnak mások, és nem is kellosztotta meg Miss Lovato.

*

Turnéra indul 2014-ben Miley

Október 8-án Miley részt vett a Late Night With Jimmy Fallon nevezetű amerikai talkshow-ban, ahol az interjú kezdetén fel is fedte a nagy hírt: lesz turnéja 2014-ben. Arról viszont még nem volt szó, hogy merre tart majd a koncertsorozattal, de ismerve az énekesnőt, biztos nem okoz csalódást rajongóinak!

*

Beköltözött új otthonába Zac Efron

Kalifornia helyett mostantól Los Feliz szerepel az egykori Disney-sztár lakcímkártyáján, ugyanis a napokban költözött be vadonatúj, csendes, jól elkerített otthonába, mely csupán 4 millió dollárjába fájt.

Érdekesség, hogy ugyanezen a környéken él Naya Rivera és Kristen Stewart is, szóval nem fog hiányt szenvedni sztárszomszédokból.

*

Justin Bieber új dala is Selena Gomezhez szól?

Justin Bieber legújabb dala az All that Matters tegnap jelent meg, de már hatalmas visszhangot keltett, hiszen ez egy újabb összetört szívű nóta lett. Justin így nyilatkozott a dalról:

A dalszöveg és a dal magától értetődő. Ha valaki szerelmes úgy érzi mindene teljes. Aki már volt szerelmes, mint én, az tudja mire gondolok. A dal közvetíti, hogy a szerelem az egyik legnagyobb érzés a világon. A szeretet minden, ami számít, de érzed azt az ürességet, amikor a szerelem elmúlik. Nagyon keményen dolgoztam ezzel a dallal a stúdióban, ez mutatja, hogy ez az érzés nagyon fontos számomra. Boldog vagyok, hogy megoszthatom ezt mindenkivel

Számunkra egyértelműnek tűnik az utalás Selena-Justin kapcsolatára. De vajon az elkövetkezendő nyolc hét zenéi is ezt az időszakot fogják feleleveníteni számunkra?

*

Új színt vitt a hajába Vanessa Hudgens

A 24 éves színésznő az utóbbi időben eléggé belemerült frizurájának folyamatos újításába, hiszen augusztusban festette tincseinek végét szőkére, most, két hónap elteltével pedig újabb színnel dobta fel ombre-hajkoronáját, ez pedig a vörös.

Fotók: Tumblr

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek