Starity

Megjelent Slash horrorfilmje

2013. október 15. 21:09   |   Szerző: Pöttömke

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Október negyedikén megjelent DVD-n és Blu-rayen a Nothing Left To Fear, melynek munkálatai során a gitáros produceri feladatokat látott el.

hirdetés
Megjelent Slash horrorfilmje

Még nyáron számoltunk be arról, hogy Slash ezúttal egészen más fába vágta a fejszéjét, és produkciós cége horrorfilmen dolgozik, melyben Anne Heche és Clancy Brown is feltűnik többek között. Október negyedikétől pedig a nagyérdemű is szemügyre veheti milyen munkát végeztek, és beszerezhetik a kész filmet DVD vagy Blu-ray formátumban.

Mivel Slash elsősorban zenész, ezért természetesen ő szolgáltatta a dalokat a film soundtrackjére. A lemez szintén elérhető az iTuneson és összesen harminckét dalt tartalmaz. Az albumon található dalokat teljes egészében Slash, és Nicholas O'Toole írta. A film betétdalában, ami hasonlóan a Nothing Left To Fear címet kapta, pedig Myles Kennedy énekel.

A dalt nemrég előadták akusztikus verzióban is, kedvenc cilinderes gitárosunk tahát nem tétlenkedik, és reményeink szerint jövőre újabb koronggal örvendezteti meg rajongóit.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek