Starity

Klippremier: Bruno Mars - Gorilla

2013. október 15. 21:09   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Debütált az énekes vadonatúj, vad klipje, ami a Gorilla című dalhoz forgott.

hirdetés
Klippremier: Bruno Mars - Gorilla
Fotó: Tony Kelly/Playboy

Bruno Mars jelenleg a The Moonshine Jugle névre keresztelt turnéja keretein belül járja a világot, melynek köszönhetően jövő hónapban kicsiny hazánkba is ellátogat, hogy megörvendeztesse magyar rajongóit egy emlékezetes koncerttel a Papp László Budapest Sportarénában.

A 28 éves énekesnek azonban a turné mellett még arra is van ideje és energiája, hogy klipet forgasson és ezzel azon rajongóinak is kedveskedjen, akik nem tudnak ellátogatni egyik állomásra sem, ugyanis körülbelül fél órája töltötték fel a Facebookra az Unorthodox Jukebox lemezen található Gorilla című dalához készített klipet.

A négyperces dal egy két perccel hosszabb videót kapott, ami egyértelműen Bruno eddigi legvadabb és legszexisebb kisfilmjére sikeredett. Szerepet kapott benne az énekes és bandája mellett Luis Guzmán és Freida Pinto is, előbbi a sztriptízbár főnökét, utóbbi pedig az egyik táncost alakítja, akivel az énekes közelebbi viszonyba is kerül.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek