Starity

François Arnaud lesz az új Christian Grey?

2013. október 17. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Borgiák sztárja is esélyes a főszerepre, már a szereplőválogatáson is járt.

hirdetés
François Arnaud lesz az új Christian Grey?
Fotó: Yann Bean/Interview

Az eddigi hat névhez, akik esélyesek a főszerepre, újabb csatlakozott: ahogy arról az International Business Times és az E! News beszámolt, a Borgiák sztárja, François Arnaud is esélyes lehet Grey szerepére, sőt a Universal Pictures érdeklődését fejezte ki a montreáli születésű, francia színész iránt.

A JustJared szintén megerősítette, hogy Arnaud részt vett egy tárgyalással egybekötött meghallgatáson, hogy átvegye a nemrég kilépett Charlie Hunnam helyét. Eddig nem köttetett meg a szerződés, hiszen további hat ember közül választanak majd a készítők.

A színésznek a Borgiák című történelmi sorozat hozta meg az ismertséget, nemrég pedig a Moroccan Gigolo's című vígjátékot népszerűsítette kollégáival. Pár hónapja szerepet kapott az Amapola című musicalben Camilla Belle és a Golden Globe-nyertes Geraldine Chaplin oldalán, valamint Juszt Balázzsal forgatta le legújabb filmjét, a Thursdayt, melynek munkálatai Budapesten zajlottak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek