Starity

Kárpáti Rebeka egyedül indul útnak

2013. október 19. 12:12   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kárpáti Rebekát édesanyja, és édesapja sem tudja elkísérni Moszkvába, pedig R. Kárpáti Péter szeretett volna lánya mellett lenni az eseményen.

hirdetés
Kárpáti Rebeka egyedül indul útnak

Már korábban beszámoltunk arról, hogy a Miss Universe idei versenyének felkészítőtábora vasárnap kezdetét veszi, Kárpáti Rebeka pedig a Blikknek adott interjújában mesélte el, hogy családja és barátja nélkül kell neki vágnia az útnak.

„Elég drága mulatság lenne a családnak, így ők itthonról szurkolnak nekem. Sajnos Deniel, a kedvesem sem tud velem jönni, de biztos vagyok benne, hogy kibírja a kapcsolatunk” – nyilatkozta Rebeka, majd hozzátette, hogy eleinte nehéz volt belegondolni, milyen lesz szerettei nélkül, de az interneten keresztül tartani fogják a kapcsolatot, ha lesz rá lehetősége a próbák mellett.

A szépségkirálynő utolsó itthon töltött napjai a családdal teltek, megtartották a születésnapját, közben pedig minden összepakoltak, ami az útra kell. A lány már nem aggódik súlya miatt, csupán csak izgul, ami természetes, viszont egyedül haja színe miatt volt ideges egy kicsit.

„A legnagyobb rizikót azzal vállaltam, amikor hagytam, hogy a hajamat befessék a verseny előtt pár héttel egy reklámfilm kedvéért. Azt ígérték, pár mosás után kijön a vörös szín, de még a huszonötödik mosás után sem akart eltűnni” – árulta el a lány, de szerencséje volt, ugyanis azóta jó kezekbe került a haja, így már olyan, mint a festés előtt.

Rebeka mindent megtesz azért, hogy a lehető legjobb eredménnyel térjen haza a versenyről, mivel szeretné, ha Magyarország büszke lenne rá.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek