Starity

Vasárnap kezdetét veszi a Miss Universe felkészítőtábora

2013. október 17. 14:02   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

November 9-én kiderül, ki nyeri el a Miss Universe 2013 címet. Ebben az évben 87 lány száll harcba a koronáért.

hirdetés
Vasárnap kezdetét veszi a Miss Universe felkészítőtábora

Már csak pár nap és kezdetét veszi a 62. Miss Universe szépségverseny felkészítőtábora. A lányok október 20. és 24. között utaznak ki Moszkvába, hivatalosan pedig 25-én nyitják meg a rendezvényt.

Idén a 87 lány száll harcba a koronáért, de van olyan ország, ami most debütál a versenyen, és akadnak olyanok is, akik több év kihagyás után visszatérnek. Ilyen például Ausztria és Szlovénia, azonban Koszovó, Írország, Albánia és Namíbia a 2013-as évben nem vesz részt a versenyen.

A nemzetközi fórumokon a legnagyobb esélyesnek Lengyelország képviselőjét, a 26 éves Paulina Krupińskát tartják, azonban nagy népszerűségnek örvend, az Egyesült Államok, Franciaország, Panama, Horvátország, és Izrael delegáltja is. A hazánkat képviselő Kárpáti Rebeka is az egyik kedvenc, azonban sokan úgy gondolják, túl fiatal még a versenyhez. Rebeka már több mint fél éve készül erre a megmérettetésre, és elmesélte, mindent meg fog tenni azért, hogy a legjobb formáját hozza.

20-án, azaz most vasárnap utazom ki Oroszországba, ezzel kezdetét veszi az az esemény, amire lassan fél éve készülök. A cél nem feltétlenül a végső győzelem lesz. Minden tőlem telhetőt meg fogok tenni, a legjobb formámat fogom hozni, s ennek fejében bármi is történjen, hatalmas ajándéknak fogom felfogni, és hihetetlenül hálás leszek – és már vagyok érte – osztotta meg a szépségkirálynő rajongói oldalán, és megígérte, folyamatosan informálja majd rajongóit a versennyel kapcsolatban.

A döntő november 9-én lesz, ahol a tavalyi győztes, a 21 éves Olivia Culpo adja majd át címét utódjának. A lányokra a Miss Universe hivatalos oldalán folyamatosan lehet majd szavazni, így a 16 lányt a közönség jutatja majd tovább.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek