Starity

Visszatérést terveznek a vadmacskák

2013. október 22. 21:09   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Monique Coleman dobta fel az ötletet a Twitteren, hogy újra összeálljon a High School Musical kis csapata, amire egykori kollégái is rögtön helyeseltek - egy kivételével.

hirdetés
Visszatérést terveznek a vadmacskák

Bizony lassan már öt év eltelt azóta, mióta egykori kedvenc éneklő tinijeink utoljára a moziba, vagy a tévé képernyője elé vonzottak kicsiket és nagyokat, hogy a High School Musical-trilógia utolsó részében elballagjanak az East High-ból és fejest ugorjanak a nagybetűs életbe.

Az utolsó rész után persze rögtön felmerültek a folytatással kapcsolatos pletykák, a készítők viszont már nem látták ennek értelmét – egyedül Sharpay kapott egy külön filmet, ahol testvére, Ryan is feltűnt.

A színészek azóta felnőttek és kikerültek a Disney világából, mindenki a saját útját járja, azonban nem feledkeztek el egymásról, a közös emlékekről és barátságokról sem, hiszen Vanessa Hudgens és Ashley Tisdale a mai napig legjobb barátnők, de nemrég Monique Colemannek nosztalgiázni támadt kedve, melyet a Twitteren adott ki magából.

„Milyen király lenne, ha a HSM stábja újra összejönne egy találkozóra? Mint az igazi középsuliban. Már majdnem öt éve! Mondjátok el a véleményeteket ezzel kapcsolatban” – csiripelte a Taylor McKessie-t játszó színésznő.

Az ötletre először Ashley válaszolt röviden, de tömören a következő bejegyzéssel: „Nagyon is benne vagyok”. Később Monique megkérdezte Lucas Grabeelt és Corbin Bleu-t is, így az egykori Ryan Evans a „Naná! Benne vagyok” tweettel válaszolt, Chad Danforth életre keltője pedig ezt írta: „Aki egyszer Vadmacska volt, az mindig is az lesz! Hogy a pokolba ne lennék benne!”

Tegnap Monique filmbeli legjobb barátnőjének, Vanessának is írt a mikroblogon, aki szintén csatlakozott előzőleg belegyezett kollégáihoz: „Jaja, én is benne vagyok.”

A hat főszereplő közül tehát öten szívesen benne lennének a nagy találkozás vászonra vitelében, egyedül Zac Efron nem reagált semmit az ötletre, így sokaknak már nem is tetszik annyira a terv, hiszen az egykor babaarcú Troy Bolton nélkül nem lenne már ugyanolyan a kis csapat. A megvalósítás azonban főként az egykori rendezőn, Kenny Ortegán múlik, akinek hála hét éve elkészült a Disney történetének eddigi legsikeresebb filmje.

Vajon van esély egy Zac nélküli folytatásra? Ha igen, mit szólnak hozzá majd a rajongók?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek