Starity

Miley Cyrus elhanyagolja a rajongóit

2010. augusztus 23. 13:01   |   Szerző: mikeyla

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Hannah Montana sztárja elég zűrös útját választotta a felnőtté válásnak. A rajongók beszámolói alapján a tinisztár nagyon elszállt magától.

hirdetés
Miley Cyrus elhanyagolja a rajongóit

Miley Cyrus botránysorozata folytatódik.

Nem elég hogy, csókot imitál a színpadon, majd hisztizik legújabb filmje forgatásán – most éppen a rajongóival flegmázik. Egyre több fanatikus számol be arról, hogy nagyot csalódott kendvencében.

Miley az elmúlt napokban egy detroiti étteremben vacsorázott, mikor odalépett hozzá néhány rajongója. Mint kiderült, néhány hete találkoztak már és a lány megígérte Mileynak hogy ha legközelebb talákoznak elhozza neki a 'F U' feliratú pólóját. Ez így is történt.

A rajongó az étteremben odaadta Miss Cyrus-nak azt a bizonyos pólót, mire Miley így válaszolt:Minden pólómat levágom. Semmi nem illik rám, a melleim kint vannak, de lesz*rom.

Néhány nappal később pedig arra panaszkodtak, hogy a színész-énekesnő figyelmen kívül hagyta rajongóit: „Rengetegen gyűltünk össze Detroitban, hogy autogrammot kérjünk, vagy  legalább egy pillanatra láthassuk Miley Cyrust. De mikor kilépett az épületből, ránk sem nézett, nem is integetett csak beszállt az autóba és elhajtott. Csalódtam benne” - mondta egy szomorú rajongója.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek