Starity

Katy Perry kiütötte Miley Cyrust

2013. október 31. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Katy Perry új albuma felülmúlta az elvárásokat, és már az első héten 286.000 példányban kelt el, ezzel megdöntve Miley Cyrus rekordját.

hirdetés
Katy Perry kiütötte Miley Cyrust

Katy Perry negyedik albuma, a PRISM október 22-én jelent meg, és azonnal meg is döntötte Miley Cyrus két héttel ezelőtt felállított eladási rekordját az idei évben. A Bangerz 270.000 példányban talált gazdára, a PRISM pedig 286.000 megvásárolt kópiával dicsekedhet.

Katy új lemeze nemcsak a konkurenciát győzte le, de előző albumához, a Teenage Dreamhez képest is gyorsabban fogy, abból az első héten 192 ezer darabot adtak el, igaz, az stabilan tartotta magát, és jelenleg csaknem 2,8 milliós értékesítésnél tart.

Katy az angol hivatalos albumlistán is az első helyen nyitott, zsinórban ez a második lemeze, amelynek az Egyesült Államokban és az Egyesült Királyságban is sikerült elérnie a legmagasabb pozíciót.

„Nem akartam Teenage Dream 2.0-át csinálni – mondta az énekesnő a Billboard magazinnak. – A Teenage Dream egy magasan konceptuális, super-pop művészet volt. A PRISM organikusabb, természetes, sebezhető és őszinte, de ugyanannyira mókás.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek