Starity

Nikki Reed ellopta Kristentől a show-t

2013. november 05. 19:07   |   Szerző: Ash19

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

November 5-én jelenik meg DVD-n és Blu-Rayen a Twilight Forever, ami mind az öt filmet tartalmazza. Ennek alkalmából tegnap megnyílt egy kiállítás, ahol a Cullen család egy része is megjelent.

hirdetés
Nikki Reed ellopta Kristentől a show-t

Már öt éve, hogy útjának indult a Twilight Saga és hatalmas rajongótáborra tett szert. Tavaly mutatták be az utolsó részt, de ma megjelent egy utolsó kiadás Twilight Forever címen, valamint a Time Sqaure-en a Planet Hollywoodban év végig látogatható a tegnap megnyitott kiállítás, ahol a fanok a filmekhez kapcsolódó ereklyéket tekinthetik meg.

Annak ellenére, hogy Kristen Stewart és Robert Pattinson a filmsorozat két legnagyobb sztárja, mégsem ők kerültek a középpontba. Tagadhatatlanul a gyönyörű színésznőre, Nikki Reedre tapadt minden szem, aki a filmben a hűvös Rosalie Hale-t keltette életre.

Nikki egy égszínkék miniruhát viselt fekete harisnyával és egy szintén fekete bokacsizmával. Haja hullámosan keretezte arcát, megjelenését természetes sminkje koronázta meg.

Reed mellett a meghívottak között volt még a Jasper Hale-t megformált Jackson Rathbone, illetve a dögös Dr. Cullen, Peter Facinelli is. Nikki és férje, Paul a Breaking Dawn 2. részében szereplő dalukat is elénekelték a közönségnek.



Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek