Starity

Dalpremier: Future feat. Miley Cyrus, Mr Hudson - Real and True

2013. november 05. 21:09   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megjelent a rapper új dala, amiben a botrányos énekesnő és Mr Hudson is közreműködik.

hirdetés
Dalpremier: Future feat. Miley Cyrus, Mr Hudson - Real and True

A mai napon, november 5-én debütált Ciara vőlegényének, Future-nek legújabb dala, mely a Real and True címet kapta és két olyan híres énekes hangja is felcsendül benne, mint a manapság inkább botrányairól híres Miley Cyrus és Mr Hudson.

A Mike Will Made It által producerált lassú, érzelmes ballada a szerelemről szól és rögtön elnyerte a rajongók tetszését, aminek a YouTube-on és a közösségi portálokon is hangot adtak, mitöbb, akadnak olyanok is, akik arra buzdítják az embereket, hogy azonnal vásárolják meg a rapper kislemezes dalát az iTuneson.

A Real and True-hoz egyébként már a videoklipet is leforgatták nemrégiben, mely a múlt héten megjelent rövidke előzetes alapján igazán futurisztikusnak és látványosnak igérkezik. A világpremier november 10-én esedékes és először az MTV-n lesz majd látható, majd később valószínűleg Future VEVO-csatornájára is felkerül.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek