Starity

Selena Gomez megmutatta szexis oldalát

2013. november 08. 17:05   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bár az énekes-színésznő éppen világ körüli Stars Dance turnéján múlatja az idejét, arra azért volt ideje, hogy a világ egyik előkelő női magazinjának, a Flauntnak levetkőzzön, s ízléses fotókat közöljön magáról.

hirdetés
Selena Gomez megmutatta szexis oldalát
Fotó: Glamour

A Justin Bieber exeként is ismert gyönyörű sztár egy krémszínű hálószobában pózolt La Perla fehérneműkben, s a szexi összhatás sem maradt el. Bár Selena jócskán felismerhetetlenné vált a képeken, melyeken parókát viselt és erősen füstös, fekete szemekkel pózol, még egy félmeztelen modellsrácot is sikerült beinvitálnia a fotózásra.

Selena a magazinnak kifejtette,h ogy magánélete jóformán már nincs is: „Mivel a pletykalapok mindent kiveséznek rólam, szinte nincs privát szférám. Nincs mit elmesélnem a barátaimnak, a szüleimnek. Valószínűleg úgyis olvasnak mindent rólam, még olyat is, ami egyébként nem is igaz – meséli a szépség, aki egyébként a feministák céltáblájává vált nemrég.

A 16 éves énekesnő, Lorde, aki híresen nagy feminista, például élesen támadta Selenát, amiért olyan könnyen megkapható nőnek festette le kortársait, ahogyan a Come & Get It című nótájában elénekelte.

Ez nem a feminizmusról szól! – kommentálta Selena, majd hozzátette - Szerintem Lorde egyáltalán nem támogatja a feministákat, csupán megjátssza magát. Ez az őszinte véleményem, ezt mondanám neki, ha élőben is találkoznék vele”. Az énekesnő még azt is hozzáfűzte, hogy pár koncertjén még Lorde-átdolgozásokat is énekelt, ám ezek után már egyáltalán nem számíthatunk tőle ilyesmire.

A pop hercegnőjeként is emlegetett sztár egyébként még mindig a családi fészekben él és elárulta, hogy bár voltak hibái a múltban, nagyon sokat tanult belőlük, s ezek által jobb emberré vált. Nyilvánvalóan rengeteg hibát halmoztam össze a múltban, mert ember vagyok, de tovább tudtam lépni rajtuk, s hiszem, hogy tanultam belőlük. Szerintem meg kell élned a saját csalódásaidat, hogy aztán azok azzá változtassanak, aki igazából is vagy. Felnőttebb lettem tőlük.

Selena tehát minden bizonnyal egy új korszakba lépett, s felnőttesebb énjét minden bizonnyal ki is fogja mutatni ezentúl – kezdetnek ez a fehérneműs sorozat nem is rossz, ám reméljük, nem fog Lindsay Lohan, Miley Cyrus és Amanda Bynes hibájába esni.

Fotók: Amanda De Cadanet/Flaunt

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek