Starity

Kárpáti Rebeka kiborult

2013. november 10. 15:03   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Rebeka a verseny előtt számolt be rajongóinak arról, mennyire ki van merülve. A lány a mindent megtett azért, hogy a maximumot nyújtsa, egészen a végsőkig.

hirdetés
Kárpáti Rebeka kiborult

„Kérlek, valaki adjon szakadt farmert, bakancsot, anarchiás pólót, borotválja le félig a hajam, tépje le a műszempillát, és égesse el az összes csini miniruhámat és vigyen el jó messszire egy retró motorral” – fakadt ki a szépség a legnagyobb közösségi oldalon.

Rebeka az elmúlt három hétben azon volt, hogy a legjobb formáját nyújtsa a Miss Universe döntőjén. A november 9-én megrendezett gála előtt elmesélte, hogy nem vár túl sokat, de kihozza magából a legtöbbet, és a mélypontok ellenére ajándéknak fogja fel, hogy a részese lehet a műsornak.

Most már tudjuk, hogy a Miss Universe győztese a venezuelai María Gabriela Isler lett, Rebeka pedig nem jutott a legszebb 16 közé, édesapja mégis nagyon büszke lányára, otthon a családjával a végsőkig szurkolt neki.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek