Starity

Magyarországon forgatják a Fallent?

2013. november 13. 14:02   |   Szerző: Lindsay019

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ma meglepő hírt osztott meg velünk a Fallen-sorozat írónője, Lauren Kate.

hirdetés
Magyarországon forgatják a Fallent?

Lauren Kate, a Fallen-sorozat szerzője igyekszik folyamatosan tartani a kapcsolatot rajongóival. Így történt az is, hogy ma délelőtt élő chat-beszélgetést folytatott a Facebookon, ahol bárki kérdezhetett tőle. Az írónő azonban meglepő hírekkel is szolgált, mikor valaki a készülő filmről kérdezett.

„Tudom, hogy RENGETEG kérdésetek lesz a filmről. Szerencsére RENGETEG jó hírrel szolgáljatok! Az előkészületek elkezdődtek a hónap folyamán. Februártól Magyarországon forgatunk. Addison Timlin játssza majd Lucindát, Jeremy Irvine Danielt, Harrison Gilbertson pedig CAM-et!! A forgatókönyv nagyszerű, a rendező nagyszerű és izgatott vagyok az eddig elért folyamatok miatt. Hamarosan többet mondok nektek!„ – írta válaszában.

Sok kérdést tettek fel még az írónőnek, melyek közül kiderül, hogy a forgatás kezdetének napja egészen pontosan február 9-ére van kitűzve. Egészen meglepő, hogy milyen gyorsan zajlanak az események, hiszen csak augusztuban számoltunk be a készülő filmről, szeptember végén pediga arról, ki lesz majd Cam.

Hogy a rajongók se maradjanak dicséret nélkül, róluk így írt Miss Kate: „Olyan sok inspirációt kapok a rajongóimtól – a kérdésektől kezdve, amit feltesznek nekem, a szenvedélyen át, amit a könyveimmel kapcsolatban éreznek, egészen a saját igazi szerelmi történeteikig. Szeretek kapcsolatba lépni az olvasóimmal; szerintem feleennyit sem tudnék írni nélkülük.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek