Starity

Megsértette Carrie Underwood rajongóit Demi Lovato

2013. november 16. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Demi Lovato valóságos háborúba csöppent, miután az X Factor mentoraként azt mondta egy versenyzőnek, jobb, mint Carrie Underwood.

hirdetés
Megsértette Carrie Underwood rajongóit Demi Lovato

Az amerikai X-Faktor élő műsorai alatt egyre nő a feszültség. Ettől a héttől kezdődően különösen nehéz helyzet előtt állnak a versenyzők, hiszen a műsor hatodik hetéig minden adásban nem egy, hanem két előadótól búcsúznak el.

A 29 éves countryénekesnő, Rachel Potter szerdán az Alone című dalt adta elő, fellépése után pedig azt mondta, azért választotta ezt a számot, mert Carrie Underwood is énekelte ezt korábban.

Demi Lovato, aki a lányok mentoraként zsűrizett, szerette volna támogatásáról biztosítani a versenyzőt és valami kedveset mondani: „Nem, te jobban csinálnád, mint Carrie Underwood.”

Bár valószínűtlen, hogy Demi sértésnek szánta a mondatát, Carrie Underwood rajongói úgy felháborodtak a megjegyzésén, hogy azonnal elárasztották a mentor Twitter-profilját, hogy elmondják a saját véleményüket.

„Hé Demi, Carrie Underwood feltörölné a padlót a show mindegyik versenyzőjével. Ellenőrizd magad, mielőtt tönkreteszed magad. # XFactor”írta egy dühös rajongó.

Az internet jóvoltából egyébként a saját fülünkkel is letesztelhetjük Demi állítását:

A csütörtök este folyamán kiderült, hogy teljesen feleslegesen tört ki a balhé Demi megjegyzése miatt, hiszen Rachel Potternek nemcsak párbajoznia kellett, de három mentori szavazattal haza is küldték. Maga Demi is ellene szavazott, igaz, nem is tehetett mást, hiszen a párbaj másik résztvevője saját mentoráltja, Khaya Cohen volt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek