Starity

Adam Lambert hálás a rajongóinak

2013. november 16. 09:09   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A fiatal énekes éppen hogy debütált a Glee-ben, bejelentette, hogy remekül halad a harmadik lemezével, sőt az új promóciós fotózásából is megosztott egy részletet.

hirdetés
Adam Lambert hálás a rajongóinak
Fotó: Lee Cherry

Adam Lambert rendkívül elfoglalt volt az elmúlt pár hétben. Debütált a Glee-ben az általa megformált karakter, Elliot „Starchild Gilbert, ahol a Marry The Night mellett a ROAR-t is feldolgozta Demi Lovatóval karöltve.

A minap pedig részt vett a Who Do You Worship művészeti rendezvényen, ahol egy rövid interjút adott Drfunkenberry blogjának, rögtön azután, hogy Ellen DeGeneresnél elárulta, jól mennek a dolgai: „Jelenleg is a stúdióban dolgozom. Folynak a tárgyalások kiadókkal, neves producerekkel, szóval alakulnak a dolgok. És ott van egy dal az új Avicii albumon, Lay Me Down a címe. Ezt Aviciivel és Nile Rodgerszel írtam. Nagyon diszkó hangulatú, imádni fogjátok.

Az énekes most azzal kezdte Docnak, mennyire hálás rajongói kifogyhatatlan támogatásáért: „Komolyan nekem vannak a legjobb rajongóim. Annyira csodálatosak. Egyszerűen bámulatosak és rendkívül hűségesek - áradozott, majd így folytatta: Jelenleg keményen dolgozom a stúdióban, folynak a tárgyalások, a dalok jól hangzanak, szóval izgatott vagyok.

Adam hivatalos honlapja, az adamofficial.com is átalakult pár napja, ahol Lambert ízelítőt adott új stílusából is: „Hamarosan érkezik az új fotósorozatom Lee Cherry által – fűzte hozzá.

A képről érzékelhető, hogy a Glambertként elhíresült énekes most megcéloz egy jóval letisztultabb, elegánsabb, kevésbé lázadó vonalat. Az új albuma pedig remélhetőleg 2014-ben érkezik, legalábbis a PressParty információi szerint.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek